Tuinaanleg en tuinonderhoud

 
        Onderhoud
 


   
FABRIEKSTRAAT 18
3910 NEERPELT (B)
T : +32 (0)11 661 408
F : +32 (0)11 661 408
E :
BE 0640.534.352

 

Ook het onderhoud van uw tuin is zeer belangrijk, of u dit nu zelf verzorgt of het aan ons toevertrouwt. U zal merken dat een tuin niet zonder onderhoud kan. Het onderhoud van uw tuin garandeert het behoud ervan en een gezonde groei van uw planten.

Het oorspronkelijke beeld, de vormen en lijnen van het ontwerpplan mogen namelijk niet verloren gaan. Het snoeien van uw planten en bomen is daarom heel belangrijk en dan ook een jaarlijks terugkerende taak.Ook het onkruidvrij houden van gazons, borders, paden en parkings is een belangrijke taak als u wil dat uw tuin er ‘als nieuw’ blijft uitzien. Het onderhoud aan gazons (maaien, onkruiden bestrijden, ontmossen, verluchten, bemesten, ...) hoort ook vaak bij ons takenpakket.

We bieden flexibele onderhoudsoplossingen voor ieders budget, voor uw privé tuin of voor uw bedrijfsterrein. Eén of meerdere onderhoudsbeurten per jaar, voor- en najaar, maandelijks of zelfs een wekelijks onderhoud is mogelijk. Dit alles kan op basis van gepresteerde uren aan prijs per uur of met een onderhoudscontract op maat en met een afgesproken prijs.

Voor inlichtingen kan u bij ons terecht via het invulformulier